"5'inciliği geri aldık"

Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, 1-0 kazandıkları Manisaspor maçına ilişkin, "Geçen hafta elimizden alınan 5'inciliği geri aldık" dedi.

NTV Spor 26.04.2015 - 20:07
"5'inciliği geri aldık"

Altın, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanmanın kendileri için büyük önem taşıdığını ve bunu da başardıklarını söyledi.

Futbolcularını kutlayan Altın, "Maçın zor olacağını biliyorduk çünkü Manisaspor'un da puana ihtiyacı var. Manisaspor'un, buraya galibiyet için geldiği girdiği pozisyonlardan belli. Hakikaten çok iyi oyuncuları var. İyi pas yapan bir takım ama biz kazanmayı daha fazla istedik. Geçen hafta elimizden alınan 5'inciliği geri aldık. Çok kaliteli bir takıma, yönetim kuruluna ve taraftara sahibiz" diye konuştu.

Ligin sonuna doğru takımın üzerinde stres ve baskının arttığına işaret eden Altın, "Böyle olacağını biliyoruz. Özellikle iç saha maçlarında bu stres ve baskı daha çok oluşacak. Artık böyle baskılar daha çok oluşacak ama önemli olan 3 puan almaktır" ifadelerini kullandı.

MANİSASPOR CEPHESİ
Manisaspor Teknik Direktörü Dilaver Mutlu, sezonun en iyi futbolunu oynadıklarını ancak iyi oyunu golle süsleyemediklerini belirtti.

Samsunspor'a hiç pozisyon vermediklerini kaydeden Mutlu, şunları söyledi:

"Kalecimiz maçta neredeyse hiç yere yatmadı ama bir hatayla rakibimiz golü buldu. Futbol hatalar oyunu, yapacak bir şey yok. Önemli olan bu hatalardan ders çıkarmak. Bizi memnun eden, takımın iyi mücadele etmesi. Bir puanın bile önemli olduğu haftada buradan boş dönmememiz gerekiyordu. Bu iyi oyunu, kalan 5 maça yansıtıp oralardan puan veya puanlar alarak inşallah ligde bu sıkıntılı durumdan kurtulmak istiyoruz."

Sayfa Yükleniyor...