200. gol Hakan Balta'dan

Hakan Balta'nın Galatasaray'a 3 puanı getiren golü, Türk Telekom Arena'da oynanan resmi maçlarda atılan 200. gol olarak da kayıtlara geçti.

NTV Spor 26.04.2015 - 21:55
200. gol Hakan Balta'dan

Sarı-kırmızılı takımın 2011 yılı başından itibaren kullanmaya başladığı Türk Telekom Arena'daki ilk golü Servet Çetin atarken, 100. golü ise Didier Drogba kaydetmişti.

Galatasaray'ın yeni stadında oynadığı 102. resmi maçta gelen 200. gol, şampiyonluk yarışında çok önemli 3 puanı da getirmiş oldu.

10 MAÇ ARADAN SONRA KALESİNDE GOL GÖRMEDİ
Galatasaray takımı, ligde 10 maç aradan sonra bir müsabakayı gol yemeden tamamladı.

Ligin 17. haftasındaki Çaykur Rizespor maçını 2-0 kazanan "Cim Bom", bu müsabakanın ardından çıktığı 10 maçta da kalesinin gole kapatamazken, Gaziantepspor müsabakasıyla bu istatistiğini sonlandırmış oldu.

MELO VE CHEDJOU CEZALI DURUMA DÜŞTÜ
Galatasaray'da bel fıtığı ameliyatı geçirmesinin ardından 69 gün sonra ligde forma giyen Felipe Melo, ilk maçında sarı kart cezalısı durumuna düştü.

Müsabakanın 27. dakikasında hakem Mete Kalkavan'dan sarı kart gören Melo, bu sezonki 8. sarı kartını alıp, ikinci kez cezalı oldu. Aurelien Chedjou da maçın 90 2. dakikasında gördüğü sarı kartla cezalı durumuna düştü.

Her iki oyuncu da ligin 29. haftasındaki Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

ŞEHİT SAVCININ OĞLU VE BABASI TRİBÜNDE
İstanbul Adliyesi'ndeki terör saldırısında şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın 9 yaşındaki oğlu Muhammet Hakkı ile dedesi Hakkı Kiraz, Galatasaray-Gaziantepspor maçını izledi.

Şehit savcının oğlu ve babası, kulüp başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile müsabakayı takip etti.

ELYASA 6. DAKİKADA SAKATLANDI
Gaziantepsporlu oyuncu Elyasa Süme, maçın henüz 6. dakikasında sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

Galatasaraylı Burak Yılmaz'la girdiği ikili mücadelede yerde kalan Elyasa, hakemin oyunu durdurmasının ardından kenar yönetimine işaret yaparak oyundan çıkarılmasını istedi. Gaziantepsporlu futbolcu, sahadan sedyeyle çıkarılarak direkt soyunma odasına götürüldü.

İlk tedavisi yapılan oyuncunun daha sonra koltuk değneğiyle yedek kulübesine gelip, maçı takip etmesi dikkati çekti.

Elyasa'nın yerine 9. dakikada Abdülkadir Kayalı oyuna dahil oldu.

Sayfa Yükleniyor...