Fenerbahçe'de 4 eksik!

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın Bursaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Karayoluyla Bursa'ya giden sarı-lacivertli takımda zorlu karşılaşma öncesi 4 isim kadroya alınmadı.

NTV Spor 27.04.2015 - 16:25
Fenerbahçe'de 4 eksik!

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 13.00'te başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışan Raul Meireles, ikinci bölümde takımdan ayrı özel program uyguladı. Emre Belözoğlu ve Mehmet Topuz, tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü.

Bu antrenmanla kupa maçı hazırlıklarını tamamlayan Sarı-lacivertliler, saat 16.00'da karayoluyla Bursa'ya hareket etti.

4 EKSİKLE GİTTİLER
Emre, Webo, Meireles ve Mehmet Topuz'un yer almadığı 19 kişilik Bursa kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

"Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Serdar Kesimal, Michal Kadlec, Egemen Korkmaz, Bruno Alves, Hasan Ali Kaldırım, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Uygar Mert Zeybek, Alper Potuk, Diego Ribas, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Dirk Kuyt, Erten Ersu."

Sayfa Yükleniyor...