SÜPER LİG | Ankaragücü - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Trendyol Süper Lig’de küme düşme tehlikesi yaşayan Ankaragücü ve Pendikspor kozlarını paylaşacak. Haftanın dikkat çeken mücadelesinde Emre Belözoğlu yönetimindeki Başkent ekibi, Pendikspor’u mağlup ederek rahat bir nefes almak istiyor. Pendikspor topladığı 36 puanla haftaya 19. sırada giriyor. Ankaragücü ise 39 puanla 15. sırada yer alıyor. Pendikspor peş peşe aldığı Rizespor ve Antalyaspor galibiyetleriyle çıkış yakaladı. Peki Ankaragücü - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 11:49
SÜPER LİG | Ankaragücü - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Eryaman Stadyumu’nda oynanacak Ankaragücü - Pendikspor karşılaşmasının detayları belli oldu. Sezonun sona ermesine iki hafta kala Ankaragücü ve Pendikspor hata yapmak istemiyor. Ligde aldığı galibiyetlerin ardından ümitlerini son haftaya taşıyan Pendikspor, Ankaragücü deplasmanından üç puanla dönmek istiyor. Ankaragücü’nde ise kritik karşılaşma öncesinde Efkan Bekiroğlu, Ali Sowe ve Tolga Ciğerci gibi isimlerin performansı merakla bekleniyor. Emre Belözoğlu yönetimindeki Ankaragücü, ligde son olarak Hatayspor’a mağlup olarak ağır yara almıştı. Peki Ankaragücü - Pendikspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

?

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşamda Ankaragücü, Pendikspor’u konuk edecek.

Eryaman Stadyumu’nda oynanacak Ankaragücü - Pendikspor karşılaşması 18 Mayıs cumartesi günü saat 19:00’da başlayacak.

Mücadele beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak.

ANKARAGÜCÜ SON DURUM

Ankaragücü son olarak ligde Hatayspor’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, geride kalan 36 haftada 39 puan toplayarak 15. sırada yer aldı.

Başkent ekibi oynadığı maçlarda 8 galibiyet, 15 beraberlik ve 13 mağlubiyet yaşadı. Rakip fileleri 44 kez sarsarken kalesinde ise 48 gol gördü.

Ankaragücü, Pendikspor galibiyetiyle rahat bir nefes almak istiyor. Emre Belözoğlu’nun çalıştırdığı Ankaragücü ligin son haftasında Trabzonspor ile karşılaşacak.

PENDİKSPOR SON DURUM

Pendikspor, peş peşe aldığı iki galibiyetle Süper Lig ümitlerini sürdürü. Ligde kalmak isteyen İstanbul ekibi final niteliğinde iki maça çıkacak. Ankaragücü maçının ardından Pendikspor’un rakibi Gaziantep FK olacak.

Pendikspor geride kalan 36 haftada 9 galibiyet, 9 beraberlik ve 18 mağlubiyet yaşadı. Haftaya topladığı 36 puanla 19. sırada giriyor.

Sayfa Yükleniyor...