Altın'dan play-off yorumu

Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, play-off hedefleri hakkında, "Hedefimize emin adımlarla gitmek istiyorsak maç kaybetme lüksümüz yok" yorumunu yaptı.

NTV Spor 28.04.2015 - 16:46
Altın'dan play-off yorumu

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, perşembe günü kendi sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarına başladı.

Karadeniz ekibi, teknik direktör Erhan Altın yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde yenileme idmanı yaptı. Sakatlığı geçen Ahmet Burak Solakel ve Chikeluba Ofoedu'nun takımla birlikte çalışmalara katılması teknik yönetimi sevindirdi.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Altın, ligde kalan 5 maçın final havasında geçeceğini söyledi.

Bütün maçları kazanmak için sahaya çıktıklarını belirten Altın, "Ama hiç de kolay maçlar olmayacak. Çünkü oynadığımız takımlar ya ligde can çekişiyor ya da üst taraftakiler hedef kovalıyor. Bizim de bir hedefimiz var. Biz de eğer hedefimize emin adımlarla gitmek istiyorsak maç kaybetme lüksümüz yok" dedi.

Ligin sonu yaklaştıkça futbol kalitesinin düştüğünü ifade eden Altın, "Önemli olan kötü oynanan maçlardan sonra da sahadan galibiyetle ayrılmasını bilmektir. Bunun için iç sahada 3 maçımız var, kötü oynasak bile taraftarımız bizi sonuna kadar desteklemeye devam etsin"diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...