Listeler için son 2 gün!

Galatasaray'da 23 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçimi öncesi listelerin verilmesine kısa bir süre kaldı. Sarı kırmızılı kulübe başkan adayı olan isimlerin listelerini Perşembe günü Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim etmesi gerekiyor.

NTV Spor 28.04.2015 - 20:09
Listeler için son 2 gün!

23 Mayıs'ta yapılacak Galatasaray başkanlık seçimi öncesi adayların, listelerini Perşembe günü Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim etmesi gerekiyor.

Şu ana kadar adaylığını açıklayan isimler Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan, Turgay Kıran ve Mustafa Cengiz olmuştu. Ancak bu sayının daha azalması bekleniyor. Adaylık için çalışmalar yapan Adnan Öztürk, sağlık sorunları nedeniyle çekildiğini açıklamıştı.

Turgay Kıran ve Mustafa Cengiz'in de listelerin hazırlanması sürecinde adaylıktan çekilmesi beklenirken, sürpriz isimler için çalışmalar devam ediyor.

Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Alp Yalman'ın çatı aday olarak ön plana çıktığı seçim döneminde, Yalman kendisine gelen teklifleri reddetti. 75 yaşındaki Yalman, adaylık ile ilgili düşüncesinin olmadığı fikrini yineledi.

Galatasaray ikinci başkanı Hamdi Yasaman da seçime girmek için nabız yoklayan isimler arasında. Yasaman, güçlü bir liste ile seçimi kazanabileceği fikrinde. Ancak Yasaman'ın görüşmelerinden şu ana kadar olumlu bir sonuç çıkmadı.

Seçimin favori isimlerinden Dursun Özbek ise listesini büyük ölçüde belirledi. Uzun zamandır seçime hazırlanan Galatasaray başkan yardımcısı Özbek, deneyimli ve genç isimlerden oluşan bir liste ile 23 Mayıs'a hazırlanıyor.

Özbek'in listesinde Cemal Özgörkey, Cüneyt Tanman, Cengiz Özyalçın, Nasuhi Sezgin gibi tecrübeli isimler bulunuyor. Özbek ayrıca Ünal Aysal döneminde yöneticilik yapan Ümit Özdemir ve Şükrü Ergün'ü de listesine kattı. Yönetim Kurulu'nda genç isimler Arda Selim Üçer, Ural Aküzüm, Alper Narman ve Ali Ocaklı da yer alıyor.

Dursun Özbek'in karşısında çalışmalarına devam eden Ahmet Özdoğan'ın listesinde ise genel olarak iş adamlarının olduğu ve yapılacak son görüşmelerden sonra listenin netlik kazanacağı belirtildi.

Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat'a da camia içinden devam etmesi yönünde baskı yapılıyor. Ancak Yarsuvat, görev süresini daha önce açıkladığını, devam etmeyi düşünmediğini iletti.

Sayfa Yükleniyor...