Teklerde 2. tur eşleşmeleri!

NTV Spor ve NTVSpor.net'ten canlı yayınlanan İstanbul Open'da ikinci tur eşleşmeleri belli oldu. Dünya iki numarası, turnuvanın ise bir numaralı seri başı İsviçreli tenisçi Roger Federer saat 19:30'da Jarkko Nieminen'le karşılaşacak.

NTV Spor 28.04.2015 - 21:41
Teklerde 2. tur eşleşmeleri!

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda ikinci tur eşleşmeleri belli oldu.
     
Garanti Koza Arena'da gerçekleştirilen turnuvada ilk turun son maçında Hırvat Ivan Dodig, 5 numaralı seri başı Avusturyalı Andreas Haider Maurer'i çekişmeli bir maç sonunda, 7-5 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek ikinci tura kaldı.
     
İlk tur maçlarının tamamlanmasının ardından seri başı olan ilk dört raket Roger Federer, Grigor Dmitrov, Pablo Cuevas ve Santiago Giraldo'nun da yer alacağı ikinci tur eşleşmeleri şöyle oluştu:
     
Roger Federer (İsviçre) - Jarkko Nieminen (Finlandiya)
Daniel Gimeno Traver (İspanya) - Mikhail Kukushkin (Kazankistan)
Santiago Giraldo (Kolombiya) - Andrey Rublev (Rusya)
Jurgen Melzer (Avusturya) - Diego Schwartzman (Arjantin)
Thomaz Bellucci (Brezilya) - Denis Istomin (Özbekistan)
Teymuraz Gabashvili (Rusya) - Pablo Cuevas (Uruguay)
Ivan Dorig (Hırvatistan)- Dusan Lajovic (Sırbistan)
Andrey Golubev (Kazakistan) - Grigor Dmitrov (Bulgaristan)
     
FEDERER KORTA ÇIKIYOR
Dünya iki numarası, turnuvanın ise bir numaralı seri başı İsviçreli tenisçi Roger Federer bu akşam korta çıkacak. Ünlü tenisçi, İstanbul'daki ilk maçını ikinci turda merkez kortta saat 19.30'da, Marsel İlhan'ı eleyen Finlandiyalı sporcu Jarkko Nieminen'le oynayacak.
     
İkinci turda teklerde üç maç daha oynanacak. Çiftlerde ise dört karşılaşma yapılacak. Çiftlerde tenisçilerimizden Tuna Altuna, partneri Gürcü Nikolaz Basilashvili ile Chris Guccione (Avusturya)-Andre Sa (Brezilya) çiftine karşı mücadele edecek.

Sayfa Yükleniyor...