Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Türk Telekom Arena'da Medicana Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, hazırlıklarını, yaptığı akşam antrenmanı ile sürdürdü. Pas ve pres çalışması yapan sarı kırmızılılarda teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Medicana Sivasspor önünde oyuncularından baskılı bir oyun ortaya koymalarını istedi.

NTV Spor 28.04.2015 - 21:59
Galatasaray'da hazırlıklar sürüyor

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde ısınma hareketleriyle başlayan Galatasaray antrenmanı, gruplar halinde pas ve pres çalışması ile devam etti. 

Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışma gerçekleştiren sarı kırmızılı ekipte, ligde fazla forma şansı bulamayan isimler Medicana Sivasspor maçının kadrosunda yer alacak. Hamza Hamzaoğlu, as oyuncularından bazılarını Pazartesi günü deplasmanda oynanacak Akhisar Belediyespor maçını düşünerek riske etmeyecek. Akhisar Belediyespor mücadelesinde cezalı olduğu için oynayamayacak olan Melo'nun Medicana Sivasspor karşısında 18 kişilik kadroda yer alması bekleniyor. Brezilyalı oyuncunun ilk 11'de yer alıp almayacağı ise son antrenmandaki performansına göre Hamzaoğlu tarafından belirlenecek.

Koray Günter'in yaşadığı sakatlık nedeniyle defansta Semih Kaya'nın yanında Hakan Balta'nın oynaması bekleniyor. Sabri Sarıoğlu'nu dinlendirmeyi düşünen Hamzaoğlu, Selçuk İnan, Burak Yılmaz ve Sneijder'i de Akhisar Belediyespor mücadelesinde kullanmayı planlıyor. Sarı kırmızılı ekipte Gaziantepspor maçında 18 kişilik kadroda yer almayan Dzemaili ve Pandev ise Medicana Sivasspor önünde kadroda yer alacak.

Sarı kırmızılı ekip, maçın hazırlıklarını yapacağı akşam antrenmanı ile sürdürecek.

Sayfa Yükleniyor...