ABD turuna çıkacaklar

Barcelona, Manchester United, Chelsea, Paris Saint-Germain gibi büyük kulüpler, 2015-2016 sezonu öncesinde ABD'de düzenlenecek hazırlık turnuvası olan Uluslararası Şampiyonlar Kupası'na katılacak.

NTV Spor 28.04.2015 - 22:11
ABD turuna çıkacaklar

Dünya futbolunun önde gelen kulüpleri, yeni sezon hazırlıklarını 11 Temmuz-5 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda yapacak.
     
Organizasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 3 ayaktan oluşan kupanın ABD'de düzenlenecek bölümünde İspanya'dan Barcelona, İngiltere'den Manchester United ve Chelsea, Fransa'dan Paris Saint-Germain, İtalya'dan Fiorentina, Portekiz'den Porto mücadele edecek.
     
Avrupa kulüplerinin yanı sıra kupada Meksika'dan Club America, ABD'den San Jose Earthquakes, Los Angeles Galaxy ve New York Red Bulls takımları da yer alacak.
     
Bu yıl 3. kez düzenlenecek turnuva boyunca ABD'deki maçlar New Jersey, Kaliforniya, Connecticut, Kuzey Karolina, Chicago, Seattle ve Washington'da, birer karşılaşma da Kanada'nın Toronto, Meksika'nın Mexico City, İngiltere'nin Londra ve İtalya'nın Floransa kentlerinde oynanacak.
     
Daha önce Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nın Avustralya'da, 18-24 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek ayağına İspanya'dan Real Madrid, İtalya'dan Roma ve İngiltere'den Manchester City'nin katılacağı açıklanmıştı.
     
Çin'de, 25-30 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek diğer turnuvada ise Real Madrid ile birlikte İtalya'nın Inter ve Milan takımlarının boy göstereceği duyurulmuştu.
     
Geçmiş yıllarda tek etaptan oluşan kupada, 2013'te Real Madrid, geçen sene ise Manchester United şampiyon olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...