Şanlıurfa'da maçın ardından...

PTT 1. Lig'de, sahasında Denizlispor'u 2-0 yenen Şanlıurfaspor'da, teknik direktör Osman Özköylü, maçı hak eden tarafın kendileri olduğunu söyledi.

NTV Spor 28.04.2015 - 22:25
Şanlıurfa'da maçın ardından...

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 2-0 kazandıkları Denizlispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi başladıkları karşılaşmada rakip karşısında zaman zaman zorlandıklarını ifade etti.

Denizli temsilcisinin bulduğu pozisyonların kimisinde iyi hamle, kimisinde ise şanslı olmaları nedeniyle gol yemediklerini belirten Özköylü, yorgun oyuncularını gösterdikleri üst düzey performanstan dolayı tebrik etti.

Özköylü, galibiyetten duyduğu memnuniyeti aktararak, şunları kaydetti:

"Özellikle ikinci yarıda iyi bir oyun ortaya koyduk. Maçı yüzde yüz hak eden taraf bizdik. Denizlispor'un da pozisyonları var. Ortaya konulan oyun ve galibiyet dolayısıyla her damla ter oyuncularıma helal olsun. Mükemmel bir oyun oynadık, bunun devamını getirmemiz lazım. Biz puan kaybetmek istemiyoruz, iyi oynuyoruz. İki maçı kaybettik ancak onlarda da iyi oynamıştık. Sezonu en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Rakibe bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum."

Özköylü, galibiyeti, dün annesini kaybeden kaleci antrenörü Cengizhan Baskın'a armağan ettiklerini söyledi.

"ORDU MAÇI FİNAL NİTELİĞİNDE"
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Artık önümüze bakacağız, gelecek haftaki Orduspor maçı bizim için final niteliği taşıyor" ifadelerini kullanırken, mağlubiyet nedeniyle üzüntü duyduğunu söyledi.

Takımının ligde kalma mücadelesi verdiğine değinen Altıparmak, özellikle karşılaşmanın ilk yarısında buldukları net pozisyonları değerlendiremediklerini anlattı.

Altıparmak, maçın sonuna doğru 10 kişi kalmalarının skora etki ettiğini vurgulayarak, "Kırmızı kart gördükten sonra oyundan koptuk. Üst üste iki gol yedik. Artık önümüze bakacağız, gelecek haftaki Orduspor maçı bizim için final niteliği taşıyor. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...