Sivasspor Galatasaray'a odaklandı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. kez yarı finalde mücadele edecek Medicana Sivasspor, Galatasaray maçında rövanş için avantajlı skor elde etmek istiyor.

NTV Spor 29.04.2015 - 16:03
Sivasspor Galatasaray'a odaklandı
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak Medicana Sivasspor, rövanş maçı için İstanbul'dan avantajlı skorla dönmeyi hedefliyor.
     
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2008-2009 ve 2012-2013 sezonlarında yarı finale kalan Yiğidolar, kupada finale yükselmek için 3. mücadele edecek.
     
F.BAHÇE VE TRABZON'A ELENMİŞTİ
Daha önce yarı finalde Fenerbahçe ve Trabzonspor'a elenen Sivasspor, bu kez güçlü rakibi Galatasaray'ı kupanın dışına iterek finale adını yazdırmak ve kulüp tarihinde bir ilki gerçekleştirmek istiyor.
     
Kırmızı-beyazlı ekipte, sezonu kapatan Michael Eneramo ve İbrahim Toraman'ın yanı sıra Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Korcan Çelikay, bu maçta forma giyemeyecek.
     
Bu sezon Süper Lig'de Galatasaray ile 2 kez karşılaşan Medicana Sivasspor, rakibine 2-1 ve 3-2'lik skorlarla mağlup olmuştu.
     
Türk Telekom Arena'da saat 20.30'da başlayacak mücadeleyi İlker Meral yönetecek. Karşılaşmanın rövanşı ise 19 Mayıs 2015 Salı günü 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak.

Sayfa Yükleniyor...