Manny'nin antrenörü de iddialı!

Boks dünyası Manny Pacquiao ve Floyd Mayweather’ın kozlarını paylaşacağı 2 Mayıs'taki dev maçı bekliyor. Düzenlenen basın toplantısında Pacquiao'nun antrenörü Freddie Roach, Mayweather'ın maça çıkıp çıkmayacağından emin olmadığını söyledi.

NTV Spor 30.04.2015 - 14:37
Manny'nin antrenörü de iddialı!

 

Floyd Mayweather ve Manny Pacquiao'nun ringe çikacağı tarihi boks maçı için geri sayım sürüyor. 2 Mayıs'ta Las Vegas'ta karşılaşacak ikili, bu dev maç öncesi kameraların karşısına geçti. İkilinin arasındaki rekabet basın toplantısı sırasında bir kez daha gözler önüne serildi. Üstelik bu kez yalnızca Mayweather ve Pacquiao değil; Pacquiao'nun antrenörü Freddie Roach da iddialı konuştu.

"Mayweather'ın o akşam maça çıkıp çıkmayacağını gerçekten merak ediyorum" diyen Roach, Birleşik Amerikalı boksörün bu karşılaşmayı zorla kabul ettiğini söyledi. Pacquiao da; "Mayweather maçı iş olarak görüyor. Ben ise güzel bir maç izlemek isteyen insanları düşünüyorum" diyerek antrenörüne destek verdi.

Mayweather'ın bu açıklamalara cevabı ise gecikmedi. Ünlü boksör; "Pacquiao yumruk bile sallayamayacak, bu tek taraflı bir maç olacak" dedi.

Sayfa Yükleniyor...