Club Brugge - Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Konferans Ligi Club Brugge - Fiorentina maçı hangi kanalda?

UEFA Konferans Ligi yarı final rövanş karşılaşmasında Club Brugge ve Fiorentina kozlarını paylaşıyor. İtalyan ekibi ilk maçta rakibini 3-2 mağlup ederek önemli bir avantaj yakalamıştı. Club Brugge - Fiorentina karşılaşmasını Halil Umut Meler yönetecek. Mücadelenin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati ise merak ediliyor. Peki Club Brugge- Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 06.05.2024 - 16:25
Club Brugge - Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta? UEFA Avrupa Konferans Ligi Club Brugge - Fiorentina maçı hangi kanalda?

Belçika temsilcisi, taraftarının önünde Fiorentina’yı mağlup ederek ’nde finale yükselmek istiyor. Fiorentina deplasmanda alacağı her türlü galibiyet ve beraberlik durumunda adını finale yazdıran taraf olacak. Club Brugge daha önceki turlarda Molde ve PAOK gibi takımları kupanın dışına itmişti. Fiorentina ise Viktoria Plzen ve Maccabi Haifa takımlarını mağlup ederek yarı finale yükseldi. Club Brugge - Fiorentina karşılaşmasının detayları belli oldu. Peki Club Brugge - Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

?

Konferans Ligi’nde heyecanı Club Brugge - Fiorentina karşılaşmasıyla devam ediyor. Belçika ekibinin Fiorentina’yı ağırlayacağı karşılaşma 8 Mayıs Çarşamba günü saat 19:45’te başlayacak. Mücadele Exxen üzerinden canlı yayınlanacak.

KARŞILAŞMANIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Jan Breydel Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetirken yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yapacak.

FİNAL MAÇI YUNANİSTAN’DA

Yarı final maçlarının ardından final müsabakası ise 29 Mayıs’ta oynanacak. UEFA Konferans Ligi finaline Yunanistan'ın başkenti Atina'daki Ayasofya Stadı ev sahipliği yapacak.

Fiorentina - Club Brugge eşleşmesinin galibi Olympiakos - Aston Villa eşleşmesinin kazananıyla karşılaşacak.

Sayfa Yükleniyor...