"İyi bir iş çıkardım"

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda Hırvat Ivan Dodig'i 2-0 yenerek yarı finale yükselen Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov, rakibi karşısında iyi bir oyun sergilediğini söyledi.

NTV Spor 01.05.2015 - 21:25
"İyi bir iş çıkardım"

Garanti Koza Arena'da oynanan karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dimitrov, Dodig karşısında kendi oyununu ortaya koymaya çalıştığını belirterek, "Maç içinde tamamıyla kendi oyunuma odaklandım. Bugün servis karşılamam da çok iyiydi. İyi bir iş çıkardım" dedi.

"KİM OLURSA OLSUN FARK ETMEZ"
Bir basın mensubunun " Bellucci'ye daha önce iki kez yenildin. Yarı finalde Cuevas'ı mı, Bellucci'yi mi tercih edersin?" sorusu üzerine Bulgar tenisçi, "Kim olursa olsun fark etmez. İki yenilgim de uzun zaman önceydi. Bugün itibarıyla çok farklı şartlardayız. Şu anda böyle maçlar öncesi favori olarak gösteriliyorum. Bu da bana güven aşılıyor. Rakip kim olursa olsun, eminim güzel bir maç olacaktır. Maçta her türlü sonuç çıkabilir ama benim için her ikisi de iyi eşleşme olur" şeklinde konuştu.

"RAKETİMDEN ÇOK MEMNUNUM"
Grigor Dimitrov, raketiyle ilgili bir soruyu ise, "Raketimden çok memnunum. Bu raketle bayağı uzun bir zamandır oynuyorum. Elime çok iyi oturuyor. Ufak tefek detayları yakalamaya çalışıyorum. Bu da bir süre sonra gerçekleşir" şeklinde cevapladı.

Sayfa Yükleniyor...