"Her saniyeye dikkat etmeliyiz"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Türkiye Kadınlar Basketbol Spor Toto play-off final serisinin ilk maçında 70-48 yendikleri Abdullah Gül Üniversitesi karşısında ikinci yarıda hücumda iyi oynayarak sonuca gittiklerini söyledi.

NTV Spor 02.05.2015 - 17:43
"Her saniyeye dikkat etmeliyiz"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Abdullah Gül Üniversitesi'ni yenerek final serisinde 1-0 öne geçtikleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "İlk yarıda savunmada bir iki pozisyon dışında oyun beklediğimiz gibi gelişti. Hücumda basit atışlar kaçırdık. Pota altında net fauller çalınmadı. Ondan dolayı sıkıntı yaşadık. İkinci yarıda hücumda daha sakin ve akıllı oynayarak kazandık" dedi.

Seride öne geçmelerine rağmen henüz mücadelenin bitmediğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, "Her saniyesi dikkat edilerek oynanması gereken bir seri. İkinci maçta hataları giderip, daha kararlı ve ciddi hazırlanacağız. Daha büyük seyirci desteğiyle 2-0 öne geçmeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

"MÜTHİŞ MÜCADELE EDİYORUZ"
Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı ise imkansızlıklara rağmen müthiş mücadele ettiklerini söyledi.

Takımının ortaya koyduğu performansla kendisini şaşırtmaya devam ettiğini vurgulayan Avcı, "Yaşadığımız imkansızlıklara rağmen müthiş mücadele ediyoruz. Yaşadıklarımızı söylesek herhalde çoğu kulüp kapanırdı. Üç periyottaki oyundan memnunum. Beş kişi oynamak bir yere kadar, maç sonunda dikkat dağıldığında Galatasaray skor bulmaya başladı" diye konuştu.

Sonucun kağıt üstünde normal gözükebileceğini vurgulayan Ayhan Avcı, "Pes etmeye niyetimiz yok. Seriyi sonuna kadar götürmenin zor olduğunu biliyorum ama bu, vazgeçtik anlamına gelmiyor" diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...