"İki takım da istekliydi"

Türkiye Basketbol Ligi'nde sahasında TOFAŞ'ı yenen Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, kendi sahalarında oynadıkları son maçı iyi mücadele ederek kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

NTV Spor 03.05.2015 - 22:47
"İki takım da istekliydi"

Muratbey Uşak Sportif'in başantrenörü Ozan Bulkaz, maçın ardından katıldığı basın toplantısında iyi mücadele ettikleri bir maçı kazandıklarını söyledi.

Ligde 12. galibiyetlerini aldıklarını kaydeden Bulkaz, "Oyuncularım gerçekten istekliydi, herkes üzerine düşeni yaptı.  Güzel bir maç olduğunu düşünüyorum, iki takımda istekliydi. Karşıyaka maçını kazanarak ligi bitirmek istiyoruz.  Yorucu bir sene geçirdik. Önümüzdeki sene daha iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.
     
ELBAŞ: İLK 2 PERİYOT İSTEDİKLERİMİZİ YAPAMADIK
TOFAŞ Başantrenörü Fatih Elbaş ise ilk iki periyot istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını, son periyot bir ara beraberliği yakaladıklarını belirterek, motivasyon düşüklüğü nedeniyle kaybettiklerini söyledi.
     
Muratbey Uşak Sportif'i kutlayan Elbaş, "TED maçının ardından ligden düşmüştük. Uşak Sportif de ligden düşme potasından uzaklaştığı için iki takım için motive olma açısından zor bir maçtı. Hafta içi yaptığımız antrenmanı maça taşıyamadık. Maçta istediğimiz hücum ritmini bulamadık ama mücadeleyi bırakmayıp maça ortak olmaya çalıştık. Uşak Sportif bu sene iyi iş başardılar onları canı gönülden tebrik ediyorum. Bizde kalan Banvit maçını oynayıp lige veda edeceğiz" diye konuştu.
     
TOFAŞ oyuncusu Erol Can Çinko ise maça iyi başlayamadıklarını, ikinci yarıda savunma yaparak maçın içinde kalmaya çalıştıklarını ancak yapılan hatalar nedeniyle maçı kaybettiklerini söyledi.

Sayfa Yükleniyor...