Göztepe'den teşekkür ve tebrik

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa ulaşan Göztepe, son maçını oynadığı Nazilli Belediyespor'a teşekkür ederken, PTT 1. Lig'e yükselen Yeni Malatyaspor'u kutladı.

NTV Spor 04.05.2015 - 18:03
Göztepe'den teşekkür ve tebrik

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluğa ulaşan Göztepe, karşılaşma için Nazilli Belediyespor yönetimine teşekkür etti.

Göztepe Kulübü'nden yapılan açıklamada, "Maç öncesi, esnasında ve sonrasında bizleri Nazilli'de en iyi şekilde ağırlayan Nazilli Belediyespor Kulübü Başkanı Nurettin Özkat ve yönetim kuruluna, şampiyon takımımızı ayakta alkışlayan ve misafirperverliğin en iyi örneğini sergileyen Nazilli Belediyespor taraftarına ve halkına, şampiyonluk kupası almak üzere seremoniye çıkan takımımızı tünelde bekleyerek alkışlayan Nazilli Belediyespor futbolcuları ve teknik heyetine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" denildi.
     
YENİ MALATYASPOR'A TEBRİK     
Göztepe Kulübü, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluğa ulaşan Yeni Malatyaspor'u da tebrik etti. Yapılan açıklamada, "Önümüzdeki yıl PTT 1. Lig'de rakibimiz olacak Yeni Malatyaspor'u kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Sayfa Yükleniyor...