Yıldırım'a Hatay'da yoğun ilgi

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Hatay'da gerçekleştirdiği ziyarette, Fenerbahçeliler Derneği tarafından yapılacak anaokulunun temel atma törenine katıldı.

NTV Spor 04.05.2015 - 19:02
Yıldırım'a Hatay'da yoğun ilgi

Her yaştan Fenerbahçeli taraftarın yoğun ilgisiyle karşılaşan Aziz Yıldırım, vatandaşlarla fotoğraf çektirip, formalarını imzaladı.

Hatay'daki temaslarında yöneticiler Mahmut Uslu, Mithat Yenigün ve Selim Kosif'le birlikte Vali Ercan Topaca'yı ziyaret eden Yıldırım, daha sonra Hatay Fenerbahçeliler Derneği İşitme Engelliler Anaokulu'nun temelini attı.

Hatay'da olmaktan mutluluk duyduğunu vurgulayan Aziz Yıldırım, daha önceki gelişinde bir ilkokul açılışı olduğunu hatırlatarak, "Bugün de bir okul açılışı için geldik. Okulun açılmasında emeği geçen Hatay dernek başkanımız Ali Ezelsoy'a, onun arkadaşlarına, onlara destek olanlara, bu okulun yapılmasındaki sorunların aşılmasında bize yardımcı olan Vali Ercan Topaca ve Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hatay Valisi Topaca ise Türkiye'nin en büyük spor kulüplerinden Fenerbahçe'nin başkan ve yöneticilerini illerinde ağırlamaktan onur duyduklarını dile getirdi.

Bu ziyarette güzel bir hizmetin başlangıcını yapacaklarını kaydeden Topaca, "Bir spor kulübü mahalli derneğinin böyle bir hizmete öncülük yapması bizim için anlamlı ve önemlidir. Dernek yöneticilerine ve Yıldırım'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...