Samsunspor'un play-off inadı!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, play-off'a kalmak için mücadelelerinin devam ettiğini söyledi.

NTV Spor 05.05.2015 - 15:54
Samsunspor'un play-off inadı!

Zeren, Adana Demirspor karşısında sezonun en iyi maçını oynadıklarını belirterek, "Play-off savaşımız devam ediyor" dedi.

Adana Demirspor maçında çok gol pozisyonu bulduklarını ancak değerlendiremediklerini belirten Zeren, "Sonuç itibariyle 1 puan aldık. Kazanmak için Adana'ya gitmiştik, kazanmak adına da her şeyi oyuncularımız yaptı. Ortaya konulan oyunla ilgili çok mutlu ve gururluyuz. Tamamen üst düzey mücadele oldu ama sonuçtan çok da mutlu değiliz. Netice itibariyle 1 puan ilerleyen haftalarda bize yarayabilir. Ama 3 puan almak isterdik.  Play-off savaşımız devam ediyor. Sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Bucaspor maçına da değinen Zeren, "Biz play-off mücadelesi yapıyoruz, Bucaspor düşmemek için mücadele ediyor. Bu maç da oldukça zorlu geçecek. Artık hedefe kilitlendik, puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Son 3 maçımızı da kazanarak play-off'u kesinleştirmek istiyoruz" ifadesini kullandı.

Zeren, Bulgar futbolcu Galin Ivanov'un sağ ayak çapraz bağlarında yırtık olduğu için ameliyat olacağını ve bu sezonu kapadığını da sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...