Bursaspor'da olağan kongreye doğru!

Bursaspor'da başkan adayları, geçici yönetim kurulu listelerini divan başkanlık kurulu başkanlığına teslim etti.

NTV Spor 05.05.2015 - 18:57
Bursaspor'da olağan kongreye doğru!

Bursaspor'un 7 Mayıs Perşembe günü yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesi başkan adayları, geçici yönetim kurulu listelerini divan başkanlık kurulu başkanlığına teslim etti.

Bursaspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, ikinci başkan Burhan Vatan ve üye Erhan Mendi, Özlüce Tesisleri'ne gelerek başkan adaylarının listelerini bekledi.

Başkan adayları, sırasıyla Timur Noyan, Cüney Özkan, Mesut Mestan ve mevcut başkan Recep Bölükbaşı; yönetim asil, yedek, disiplin ve denetleme kurulu listelerini Kadir Şankaya'ya verdi.

Şankaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, yapılacak olağan genel kurulun hayırlı olmasını diledi.

Genel kurulda kim seçilirse seçilsin Bursaspor camiasının başkanı olacağının altını çizen Şankaya,tüm adaylara da bu çerçevede başarı dileklerini iletti.

Başkan adayları Noyan, Özkan, Mestan ve Bölükbaşı da kongrenin Bursa va Bursaspor'a hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu arada, adayların kongrede hangi renk listeyi kullanacağı da kura ile belirlendi. Çekilen kuraya göre mevcut başkan Recep Bölükbaşı yeşil üzeri beyaz, Mesut Mestan kırmızı üzeri beyaz, Timur Noyan lacivert üzeri beyaz, Cüneyt Özkan da beyaz üzeri yeşil liste kullanacak.

ŞANKAYA'YA VEDA PASTASI
Öte yandan basın mensupları, bu ay sonunda yapılacak genel kurul öncesinde yeniden aday olmayacağını açıklayan divan başkanlık kurulu başkanı Kadir Şankaya'ya veda pastası kestirdi. Şankaya, basın mehsuplarının jestinden çok mutlu olduğunu ifade ederek, teşekkürlerini sundu.

Sayfa Yükleniyor...