"Önce yarı final, sonra final"

Eczacıbaşı VitrA Antrenörü Giovanni Caprara, yarın başlayacak Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda her maçı ayrı bir hedef olarak belirledi.

NTV Spor 05.05.2015 - 21:48
"Önce yarı final, sonra final"

İsviçre'nin Zürih kentinde yarın başlayacak FIVB Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele edecek Eczacıbaşı VitrA'da, antrenör Giovanni Caprara, hedeflerine maç maç gideceklerini söyledi.
     
Organizasyon öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Caprara, Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası gibi önemli bir turnuvada yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Bu sezon Zürih evimiz gibi oldu. Buraya üçüncü kez geliyoruz. Bu turnuvada her maçı ayrı ayrı hedef olarak belirledik. Ekip olarak önce yarı final, sonra da final olarak hedefimizi belirledik. Bunun için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" diye konuştu.
     
Giovanni Caprara, Brezilya'nın Rexona Ades takımı kadrosunda yer alan ve voleybol dünyasının önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Fofao ile ilgili olarak, "Fofao'yu oynayacağı son turnuvada seyredebileceğim için kendimi çok şanslı hissediyorum. Benim için Fofao, tüm zamanların en iyi pasörlerinden biridir" ifadelerini kullandı.
     
Turnuvada B Grubu'nda yer alan Eczacıbaşı Vitra, ilk maçını yarın saat 18:30'da Asya şampiyonu Hisamitsu Springs takımıyla yapacak.

Sayfa Yükleniyor...