"Beşiktaş gönüllerin şampiyonu"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Albayrak, bu sezon yaşadıkları sıkıntılara rağmen ortaya koydukları mücadele ve iyi futbolla şimdiden gönüllerin şampiyonu olduklarını söyledi.

NTV Spor 06.05.2015 - 13:00
"Beşiktaş gönüllerin şampiyonu"

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, bu sezon yaşadıkları sıkıntılara rağmen ortaya koydukları mücadele ve iyi futbolla şimdiden gönüllerin şampiyonu olduklarını ancak bu başarıyı gerçekte de yaşamak istediklerini söyledi.

Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Spor Toto Süper Lig'de 5 maçın kaldığını hatırlatarak, "Takımımız, sezon başından beri yaşadığı sıkıntılara rağmen oynadığı futbolla ve mücadelesiyle gönülleri fethetti. Gönüllerin şampiyonluğunu gerçekte de istiyoruz" dedi.

Şampiyonluk yolunda avantajın kendi kontrollerinde ve ellerinde olduğunu savunan Metin Albayrak, buna rağmen temkinli olmaları gerektiğini dile getirdi.

Hafta hafta ilerlemeye çalıştıklarını kaydeden siyah-beyazlı kulübün yöneticisi, "Her maç çok önemli ve her haftanın ayrı bir hikayesi var. Trabzonspor karşılaşmasından sonra Gaziantepspor mücadelesine konsantre olduk. Yönetim, oyuncular ve teknik heyet olarak kenetlenmiş durumdayız. İşin bilincindeyiz. Durumun elimizde ve kontrolümüzde olduğunu biliyoruz" diye konuştu.

"HER OYUNCU GEREKEN FEDEKARLIĞI YAPIYOR"
Kritik dönemde her oyuncunun gereken fedakarlığı yaptığını anlatan Albayrak, şunları söyledi:

"Biz bir takımız. Her hafta birileri çıkıp o maçın hikayesini yazabiliyor. Bazen birileri öne çıkar ama birisi tutar, diğeri asist yapar. Kenarda kaç zamandır oturan Atınç, çıkıp Trabzonspor gibi kritik bir maçta oynuyor. Demba Ba gibi bir yıldız oyuna kenarda başlayabiliyor. Herkes buna saygı duyup fayda sağlamaya çalışıyor. Bilic, Olcay'ı sağ beke koyuyor. Canı gönülden herkes canla başla mücadele ediyor. Kaptan Sivok burnuna darbe alıyor, yine de 'çıkıp oynayacağım' diyebiliyorsa bu inanmışlığın göstergesidir."

Beşiktaş olarak büyük bir aile olduklarını belirten Albayrak, "Saygı duyulması gereken bir sezon geçiriyoruz. Daha fazla seyahat etmemize ve maç oynamamıza rağmen mücadelemizi veriyoruz. Tolga Zengin kaç zamandır sakat ama deplasmanlara geliyor ve takımla beraber oluyor. Bunlar hep birer hikaye" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...