Mourinho gözünü kararttı!

İngiltere Premier Ligi'nde şampiyonluk ipini göğüsleyen Chelsea'nin sezon sonunda önemli oyuncuları kadrosuna katacağı iddia edildi.

NTV Spor 06.05.2015 - 13:23
Mourinho gözünü kararttı!

Takım menajeri Jose Mourinho'nun sözleşmesini 2019'a kadar uzatacacak iki yıllık yeni sözleşme yapacağı haberleri çıkan Chelsea, takımı güçlendermeye devam edecek. Mirror gazetesinin haberine göre, takım sahibi Roman Abramovich, Mourinho'nun yeni takviyeler yapması için büyük bir meblağı gözden çıkardı. Portekizli de, Avrupa liglerinin flaş isimlerini transfer etmek için çalışmalara başladı.

Petr Cech, Oscar ve Filipe Luis'in sezon sonunda takımdan ayrılacak; Mourinho, bunların yerine ise Atletico Madrid'in yıldızı Antoine Griezman, Lyon'un golcüsü Alexandre Lacazette, Real Madrid'in defans oyuncusu Raphael Varane ve Getafe'nin kalecisi Vicente Guaita'yı transfer listesine aldı. Mourinho'nun hedefindeki bir diğer isim ise Real Madrid'de bekleneni veremeyen ve tartışmalı hale gelen Gareth Bale ile Juventus'un yıldızı Paul Pogba. İki yıldızı da kadrosuna katmak isteyen Maviler, Finansal Fair Play'in dışına çıkmamak için de bazı yıldızları elden çıkarmak zorunda kalacak.

Sayfa Yükleniyor...