Pacquiao'ya tazminat davası!

Merakla beklenen maçta Floyd Mayweather'a yenilen Manny Pacquiao’nun sakat olduğunun ortaya çıkması, başına dert açtı. 2 taraftar, kandırıldıkları gerekçesiyle Filipinli boksör aleyhinde 5 milyon Dolarlık tazminat davası açtı.

NTV Spor 06.05.2015 - 13:39
Pacquiao'ya tazminat davası!

Floyd Mayweather ile Manny Pacquiao'yu karşı karşıya getiren boks tarihinin en pahalı maçı, Mayweather'ın zaferi ile noktalandı. Maçtan hemen sonra, Pacquiao'nun omzundan sakat olduğu ortaya çıktı. Bu durumu yetkililere haber vermeyen Pacquiao, bıçak altına yattı ve en erken 9 ay sonra ringlere geri dönebilecek.

Galibiyetinin, Pacquiao'nun sakatlığına bağlanmasından rahatsız olan Mayweather; "Ondan 10 adım öndeyim" diyerek, Filipinli rakibi ile yeniden dövüşmeye hazır olduğunu söyledi.

Pacquiao'nun, 120 milyon Dolarlık gelirden olmamak için sakatlığını gizlemesi, izleyicilerin de tepkisini çekti. Las Vegas'ta yaşayan 2 kişi, kandırıldıkları iddiası ile Filipinli boksör aleyhinde 5 milyon Dolarlık tazminat davası açtı. Şikayetçiler, bilet alabilmek için çok yüksek bir bedeli gözden çıkardıklarını; ancak Pacquiao'nun sakatlığı nedeniyle gerçek bir mücadele izleyemediklerini savunuyor.

Sayfa Yükleniyor...