"Kolay kolay maçı bırakmayacağız"

Torku Konyaspor’un Bulgar forveti Rangelov, Galatasaray maçı için iddialı konuştu. Galatasaray'ı deplasmanda yenmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Rangelov, son üç maçta olduğu gibi Galatasaray maçında da gol atmak istediğini ifade etti.

NTV Spor 06.05.2015 - 14:17
"Kolay kolay maçı bırakmayacağız"

Torku Konyaspor, Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil beyazlı ekibin son 3 maçında da rakip fileleri havalandıran Bulgar golcü Dimitar Rangelov, antrenman sonrası Galatasaray maçı hakkında konuştu.

Torku Konyaspor'da, attığı 5 golle takımının en golcü isimlerinden biri olan Rangelov, son haftalardaki çıkışını Galatasaray maçında da sürdürmek istediğini söyledi.

Şampiyonluk adaylarından Galatasaray'ın çok kaliteli bir ekip olduğunu vurgulayan Bulgar forvet, "Cuma günü zorlu bir deplasmana çıkacağız. Şampiyonluk hesaplarını yapan Galatasaray kendi evinde kazanmak isteyecektir. Biz de kolay kolay maçı bırakmayacağımızı göstermek istiyoruz. Galatasaray'ın eksiklerini bilerek sahaya çıkacağız. Maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Üç haftadır gol atıyorum. Galatasaray maçını da boş geçmek istemiyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...