Memnun hakemlere yüklendi!

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, TKBL final serisi üçüncü maçında AGÜ'ye mağlup olmalarının ardından kazanmak istedikleri bir karşılaşmayı hakem hatalarıyla kaybettiklerini savundu.

NTV Spor 07.05.2015 - 20:53
Memnun hakemlere yüklendi!

Hakemleri maçtaki yönetimleri dolayısıyla eleştiren Memnun, "Bizim açımızdan kötü oldu. Kazanmak istiyorduk ancak gerçekleştiremedik. Maçın ilk yarısını kontrol ettik ancak ikinci yarıda hakemler maalesef sertliğe çok izin verdi. Biz iki maçı kazandık hep ağladılar. Ağlayana düdük çalınacaksa biz de ağlamaya başlayalım. Biz konuşmadık ama maç böyle yönetiliyorsa biz de konuşalım" ifadelerini kullandı.

Hakemlerin kendilerine karşı adil olmadığını iddia eden Memnun, şunları dile getirdi:

"Burada da koskoca Galatasaray Kulübü var. Biz oynayamadık ki... Birinin burnu, birinin kaşı, kolu kanıyor. Patır kütür giriştiler, basketbol oynayamadık sahada.  Biz hiç kimseden bir şey istemiyoruz, sadece adil olsunlar. Biz de terliyoruz, biz de çalışıyoruz, biz de şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sezon şampiyon olmak suç mu? Avrupa şampiyonu olmak suç mu bu ülkede? Biz hiç kimseden bir şey istemiyoruz, sadece bizim de alın terimizin hakkını adilce yönetsinler. Kaybedersek biz kaybetmeyi de biliriz. Zaten gittik ellerini sıktık, tebrik ettik."

Sayfa Yükleniyor...