Final-Four hakemleri belli oldu!

THY Euroleague Final-Four'da görev yapacak hakemler açıklandı.

NTV Spor 08.05.2015 - 16:47
Final-Four hakemleri belli oldu!

Euroleague'in internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 15-17 Mayıs tarihlerinde İspanya'nın başkenti Madrid'de yapılacak dörtlü finalde, Sırbistan'dan llija Belosevic, Yunanistan'dan Christos Christodoulou, İspanya'dan Daniel Hierrezuelo, Letonya'dan Olegs Latisevs, Almanya'dan Robert Lottermoser, Slovenya'dan Sasa Pukl ve Ukrayna'dan Borys Ryzhyk düdük çalacak.

Hakemler arasında daha önce 7 kez Final-Four'da görev alan Belosevic, en tecrübeli isim olarak dikkati çekti. Geçen sezonun üçüncülük karşılaşmasını yöneten Lottermoser art arda beşinci, Ryzhyk ise beşinci kez dörtlü finalde yer alacak. Maccabi Electra'nın uzatma sonucunda şampiyonluğa ulaştığı geçen seneki finalde düdük çalan Christodoulou ve Pukl'un yanı sıra Latisevs kariyerlerinde 4'üncü defa, Hierrezuelo ise 3'üncü kez Final-Four'da görev alacak.

Temsilcimiz Fenerbahçe Ülker'in yer alacağı dörtlü finalde, Rusya'dan CSKA Moskova, İspanya'dan Real Madrid ve Yunanistan'dan Olympiakos mücadele edecek. CSKA Moskova-Olympiakos ve Real Madrid-Fenerbahçe Ülker maçlarının galibi, Eurolegue finalinde karşılaşacak.

 

Sayfa Yükleniyor...