"Karakterle tutunduk"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2014-2015 sezonunu şampiyon tamamlamalarına ilişkin, "Bu şampiyonluk bizim için çok önemliydi" dedi. Memnun, bu sene çok kan kaybı yaşadıklarını ancak ona rağmen oyuncularının gerçekten müthiş bir karakter ortaya koyduğunu belirtti.

NTV Spor 09.05.2015 - 21:42
"Karakterle tutunduk"

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ekrem Memnun, şampiyonluğu kazandıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuncularını şampiyonluktan dolayı kutladı.

Şampiyonluğu taraftara armağan eden Memnun, "Çok mutluyuz iki sene üst üste aldık. Bu sene çok kan kaybettik, ona rağmen oyuncu arkadaşlar gerçekten müthiş bir karakter ortaya koydu. Bu şampiyonluk bizim için çok önemliydi. Sezon çok zor geçti, büyük sıkıntılar atlattık. Oyuncularımı alınlarından öpüyorum, tamamen karakterle tutunduk" diye konuştu.

AGÜ CEPHESİ
Abdullah Gül Üniversitesi Başantrenörü Ayhan Avcı ise Galatasaray Odeabank'ı şampiyonluktan dolayı tebrik ederek, "Kurdukları kadro ve yatırımlarıyla şampiyonluğu hak ederek kazandılar" yorumunda bulundu.

Kendilerinin de kısıtlı bütçeyle önemli işlere imza attıklarını vurgulayan Avcı, şunları kaydetti:

"Biz buraya kadar geldik, bütçeler belli. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Hiç bu kadar iyi ve keyifli bir takımım olmamıştı daha önceki senelerde. Son damlasına kadar savaşan bir takıma sahip olmamıştım, çok özel insanlar, çok özel şeyleri hak ediyorlar. Finale kadar yükselince kupayı almamız beklendi, olabilirdi. Ancak gerçekçi olmamız lazım, biz daha 9 yıllık bir kulübüz. Biz kupa alacağız merak etmeyin, alacağımızı son iki senede gösteriyoruz. Bu sene finalin adını değiştirdik, seneye de şampiyonun adını değiştiririz. Biz seride çok şeyde Galatasaray'ı yendiğimizi düşünüyorum."

Taraftara desteklerinden dolayı teşekkür eden Avcı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz burada iki final kaybettik, bundan daha centilmen seyirci yok. Birçok taraftara örnek oldu. Bence bu maçın CD'si yapılıp diğer takım taraftarlarına dağıtılsın gerçek taraftarlık nasıl olur diye. Bu kadar centilmen bir taraftarın başka bir yerde olduğunu inanmıyorum. Bence onlar bugün çok iyi ders verdi Türkiye'ye onlardan büyük gurur duydum. En ufak bir küfür olmadı."

Sayfa Yükleniyor...