"Hakan'a bir parantez açılmalı"

Süper Lig'de deplasmanda Çaykur Rizespor'u 2-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Ersun Yanal, "Deplasmanda kazanan olmak bizim için oldukça sorundu bugün kazandık. Oynayacağımız önümüzdeki maçlar için de avantaj kazandık" dedi. Yanal, maçta kritik kurtarışlara imza atan kaleci Hakan Arıkan için ise övgü dolu sözler söyledi.

NTV Spor 10.05.2015 - 19:52
"Hakan'a bir parantez açılmalı"

Yanal, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, çok iyi ofansif etkinliğe sahip olmadıklarını ancak her iki ekibinde maç içerisinde geniş alanlar vermesi nedeniyle bol pozisyonlu bir maç olduğunu belirtti.

Her iki takımında savunma yaparken geniş alanlar verdiğini ifade eden Yanal, "Her iki takımda rahatlıkla pozisyona girebilme şansı buldu. Hakan'a bugün bir parantez açılması gerektiğini düşünüyorum. Kutlanması gereken bir performans gösterdi. Geldiği günden bu yana duruşu, karakteri ve performansı olarak takıma çok şey kattı" diye konuştu.

Oyunun çok geniş alanda oynandığını vurgulayan Yanal, "Çok açık bir alanda ortaya konan oyunda biz skor aldık. Deplasmanda kazanan olmak bizim için oldukça sorundu bugün kazandık. Oynayacağımız önümüzdeki maçlar için de avantaj kazandık. İstediğimiz yerde ligi bitirip sezonu bu sıralamada kapatma düşüncemiz var" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...