Şanlıurfaspor'un play-off umudu!

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor, sezonun bitimine 2 hafta kala play-off iddiasını sürdürüyor. Albimo Alanyaspor karşısında 1-0 geriye düşüp 10 kişi kalmalarına rağmen direnç gösterdiklerini söyleyen teknik direktör Osman Özköylü, kurtardıkları bir puanın öneminden bahsetti.

NTV Spor 11.05.2015 - 13:09
Şanlıurfaspor'un play-off umudu!

PTT 1. Lig'de play-off mücadelesi veren Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü,  Albimo Alanyaspor karşısında 10 kişi kalmalarına rağmen 1 puan almayı başardıklarını söyledi.
     
Son 2 haftaya 51 puanla 6. sırada girdiklerini hatırlatan Özköylü, Albimo Alanyaspor maçında olumsuzluklara rağmen futbolcularının üst düzey bir performans gösterdiğini dile getirdi.  Maçta 3 puanı hedeflediklerini ancak oyun esnasında planlarının bozulduğunu ifade eden Özköylü, şöyle konuştu:
     
"Son iki haftaya 6. sırada girmemiz büyük önem taşıyor. Bundan dolayı beraberliğe seviniyoruz. 1-0 geriye düşüp 10 kişi kalmamıza rağmen gerçekten takımımız önemli bir direnç gösterdi. O dakikadan sonra birçok takımın yapamayacağı bir duruşu ortaya koyduk. Bu bir puan bu şartlarda bizim için çok önemli."

Sayfa Yükleniyor...