Kortta yıldızlar geçiti!

Serie A takımlarından Roma’nın futbolcuları ile ünlü tenisçiler, İtalya Açık Tenis Turnuvası kapsamında düzenlenen gösteri maçında mücadele etti.

NTV Spor 11.05.2015 - 23:51
Kortta yıldızlar geçiti!

Başkent Roma'daki Foro Italico tesislerinde gerçekleştirilen turnuvada yapılan özel etkinlikte, Roma Kulübü'nde forma giyen Francesco Totti, Daneiele De Rossi, Radja Nainggolan, Alessandro Florenzi, Leanardo Parades, Ashley Cole ile erkeklerde dünya bir numarası Sırp tenisçi Novak Djokovic, kadınlarda dünya 5 numarası Danimarkalı Caroline Wozniacki, Arjantinli Juan Monaco ve İtalyan Flavia Pennetta gibi tenis dünyasının önemli isimleri, gösteri maçında dönüşümlü olarak korta çıktı.

Sporseverlerin en çok keyif aldığı mücadele Francesco Totti-Novak Djokovic çiftinin, Alessandro Florenzi-Caroline Wozniacki ikilisiyle yaptığı müsabaka oldu.

Totti-Djokovic çiftinin, Florenzi-Wozniacki çiftini 11-9 yendiği maçta, Roma kaptanı Totti'nin basit hatalarını Djokovic telafi ederken Florenzi'nin puan kazandıran vuruşları (winner) dikkati çekti.

Gösteri maçında bir ara topun çizginin içine mi dışına mı düştüğü tartışması yaşandı. Djokovic'in hakeme kendileri lehine karar vermesi için para teklif etmesi, buna karşılık Wozniacki'nin de kararın lehlerine çıkması için miktarı arttırması, karşılaşmanın en keyifli anları arasında yer aldı.

Romalı futbolcular Totti, De Rossi ve Florenzi, performanslarıyla teniste de iddialı olduklarını gösterdi.

Bu arada turnuvada yarın Novak Djokovic, Stanislas Wawrinka, Serena Williams, Maria Sharapova gibi erkekler ve kadınların seribaşı isimleri korta çıkacak.

Turnuvadaki tek Türk raket Marsel İlhan da dünya 7 numarası İspanyol tenisçi Rafael Nadal ile çarşamba günü 2. turda karşı karşıya gelecek.

Sayfa Yükleniyor...