BGD, Ekşi ile yeniledi

TKBL'nin yeni ekibi BGD, Kübra Ekşi ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

NTV Spor 15.05.2015 - 15:29
BGD, Ekşi ile yeniledi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Basketbolu Geliştirenler Derneği, Kübra Ekşi'nin sözleşmesini yeniledi.
     
Kübra Ekşi, BGD İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör, İcra Kurulu Üyeleri İlhami Kaymak ve A. Hulki Kahvecioğlu ile genel koordinatör Murat Tümer'in katıldığı törende, 1 yıllık sözleşme imzaladı.
     
BGD İcra Kurulu Üyesi İlhami Kaymak, yaptığı açıklamada, Türkiye Kadınlar Basketbol İkinci Ligi'nde yenilmeden şampiyonluğa ulaşmalarında Kübra Ekşi'nin katkısı olduğunu belirterek, "Oyunculuğunun yanında, mükemmel kişiliğe sahip olan Kübra Ekşi'nin yeninde bizimle birlikte olmasından büyük mutluluk duyduk. Kübra Ekşi, yeni sezonda da BGD'nin önemli bir parçası olacak. Bu transferin her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
     
BGD'nin başarısı için çok çalışacağını söyleyen Kübra Ekşi ise "Geçtiğimiz sezonun son 2 ayında BGD ailesine katıldım. Yenilgisiz TKBL'ye yükselmenin haklı gururunu hep birlikte yaşadık. Şimdi hedeflerimiz ve o hedeflere ulaşacağımız yollar daha zorlu olacak. Takım arkadaşlarımla önümüzdeki sezonda da bizden beklenilenleri ve daha fazlasını yapacağımızdan hiç şüphem yok. Bu kadar kaliteli bir organizasyonun içinde bulunmak, buradaki herkes için büyük şans" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...