Bale'ın ilk taksiti De Gea!

İspanyol gazetesi MARCA, Real Madrid'in Gareth Bale'ı satacağı Manchester United'tan David De Gea ile anlaşmaya vardığını iddia etti.

NTV Spor 15.05.2015 - 23:41
Bale'ın ilk taksiti De Gea!

Şampiyonlar Ligi yarı finalinde ilk maçta 2-1 yenildiği Juventus'a rövanşta 1-1 berabere kalarak elenen Real Madrid, gelecek sezon için transfer bombalarına şimdiden başladı.

İspanyol ekibinde yönetim, yaptığı hataların ardından taraftarın büyük tepkisini çeken Iker Casillas'ın biletini kesecek. 1999 yılından bu yana Real Madrid'in kalesini koruyan 33 yaşındaki deneyimli kaleciyle sezon sonunda yollar ayrılacak. Beyaz-şimşeklere yakınlığıyla bilinen İspanyol spor gazetesi MARCA, Real Madrid'in kalesini gelecek sezon David De Gea'nın koruyacağını iddia etti.

Gazete, 24 yaşındaki İspanyol kalecinin Real Madrid ile yıllık 5.5 milyon Euro'dan 5.5 yıllık anlaşmaya vardığını belirtti. MARCA, De Gea'nın gelecek sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği Manchester United'ın en az 35 milyon Euro bonservis bedeli isteyeceğini de kaydetti. İki kulüp henüz transfer masasına oturmazken, Manchester United'ın çok istediği Gareth Bale transferinde David De Gea'yı takas olarak kullanmak istediği kesin.

YERİNE HANDANOVIC
Manchester United Teknik Direktörü Louis Van Gaal'in De Gea'nın ardından kaleye geçirmek istediği Inter'in Sloven kalecisi Samir Handanovic. 2012'den bu yana formasını giydiği Inter'de sergilediği olağanüstü performans ve kurtardığı penaltılarla, Roma ve Liverpool'un da dikkatini çeken 30 yaşındaki file bekçisi, İtalyan medyasına göre gelecek sezon kesinlikle Manchester United'ta forma giyecek. Bir başka iddia ise Real Madrid'de formayı David De Gea'ya kaptıracak Iker Casillas'ın gelecek sezon Arsenal ya da Liverpool'a transfer olacağı yönünde.

Sayfa Yükleniyor...