"G.Saray maçı çok daha önemli"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Real Madrid'e karşı kaybedilen Final Four maçının ardından kısa bir basın toplantısı yaptı.

NTV Spor 16.05.2015 - 00:48
"G.Saray maçı çok daha önemli"

THY Euroleague Final Four'da ev sahibi Real Madrid'e 96-87 yenilen Fenerbahçe Ülker'in başantrenörü Zeljko Obradovic, maçı ikinci çeyrekte kaybettiklerini söylerken, "Türkiye liginde play-off'larda kulübümüzün ezeli rakibi Galatasaray Liv Hospital'a karşı oynayacağız. Galatasaray Liv Hospital maçı, lig bizim için çok daha önemli" dedi.

Barclaycard Center'daki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, hücumda çok iyi olan rakipleri karşısında savunmalarının işe yaramadığını söyledi. Obradovic, "Benim için bu akşam sürpriz bir Real Madrid yoktu. Çok agresif bir takım ve buna hazırlık yapmıştık. Ama ikinci çeyrek her antrenör için zordu. Hücumda çok iyiydiler. Defansımız işe yaramadı. Real Madrid olağanüstü bir maç çıkardı" diye konuştu.

"TECRÜBE OLDU"
Maçta üçüncü ve dördüncü periyotlarda Real Madrid'e karşı çok iyi direniş gösterdiklerini kaydeden tecrübeli başantrenör, "Çok iyi tepki verdik, dördüncü periyotta takımımdan gurur duydum. Dörtlü Final bizim için çok önemli bir tecrübe oldu. Fenerbahçe'nin gelecekte Dörtlü Final'e döneceğinden eminim" şeklinde konuştu.

"ÜÇÜNCÜLÜĞÜN HİÇBİR ÖNEMİ YOK"
Obradovic, 17 Mayıs Pazar günü CSKA Moskova ile yapacakları üçüncülük maçının kendileri için ne kadar önemli olduğu sorusuna, "Hiçbir önemi yok. Basketbolcularım için çok zor bir maç. Real Madrid'e karşı mükemmel bir maç çıkarmak istiyorlardı. Psikolojik olarak çok yıprandılar. Ayrıca döndüğümüzde Türkiye liginde play-off'larda kulübümüzün ezeli rakibi Galatasaray Liv Hospital'a karşı oynayacağız. Galatasaray Liv Hospital maçı, lig bizim için çok daha önemli" cevabını verdi.

Obradovic, karşılaşmanın hakemleriyle ilgili soruları ise yanıtlamadı.

Sayfa Yükleniyor...