Buca, Demir'i parçaladı!

PTT 1. Lig'de 28. hafta Orduspor'u 6-0 yendikten sonra yüzü gülmeyen Adana Demirspor, kümede kalma mücadelesi veren Bucasspor deplasmanında da taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Ev sahibi ekip maçtan 5-3 galibiyetle ayrıldı.

NTV Spor 17.05.2015 - 18:54
Buca, Demir'i parçaladı!

28. hafta 54 puanla, Süper Lig'e çıkma hayalleri kuran Adana Demirspor, daha sonra oynadığı dört maçta iki beraberlik iki de yenilgi aldı. Mavi Şimşekler son maçta Bucaspor'a konuk oldu. Kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor karşısında Timur Özgöz'ün 2. dakikadaki golüyle konuk ekip 1-0 öne geçti. Ancak Bucaspor, rakibinin sevincini dört dakika sonra yarıda bıraktı ve İskender Alın'ın golüyle sokoru 1-1'e getirdi.

11'inci dakikada Zafer Çevik'in golüyle ev sahibi ekip 2-1 öne geçti. 22. dakikada ise Emrecan Afacanoğlu, İzmir ekibinin üçüncü golünü attı ve Bucaspor 3-1 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona erecek derken, 45'te Gustavo Alles, Adana Demirspor'un soyunma odasına ümitle gitmesini sağlayan golü kaydetti ve ilk yarı 3-2 Bucaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

İlk yarının tersine ikinci yarıya bu kez golle başlayan Bucaspor oldu. Taha Can'ın golüyle Bucaspor 4-2 öne geçti. Üç dakika sonra Burak Can'ın golü geldi ve Bucaspor skoru 5-2 yaptı.

Kalan dakikalarda Adana Demirspor, Timur Özgöz'ün ayağından 69'uncu dakikada gol bulsa da maç 5-3 Bucaspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Adana Demirspor bu yenilginin ardından 56 puanda kaldı ve Süper Lig'e yükselme şansı iyice azaldı. Puanını 32'ye çıkaran Bucaspor ise kümede kalma şansını son haftaya taşıdı.

Bu sonucun ardından küme düşme hattındaki yarış iyice alevlendi. Son haftaya Denizspor 33, Bucaspor 32 ve Manisaspor 30 puanla giren takımlardan ikisi küme düşecek.

BUCASPOR:5 - ADANA DEMİRSPOR: 3

Stat: Buca Arena
Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

Bucaspor: Ömer Kahveci, Burak Can Kut, Taha Can Velioğlu, Emrecan Afacanoğlu, Batuhan İşçiler, Emin Aladağ, Ferhat Çulcuoğlu, Zafer Çevik, Mehmet İncebacak (Dk. 46 Hüseyin Tokmak), İskender Alın (Dk. 36 Deniz Pero), Emre Şahin (Dk. 74 Onur Yılmaz)

Adana Demirspor: Tolga Özgen, Attamah, Timur Bayram Özgöz, Hurşut Meriç (Dk. 55 Umut Gündoğan), Umut Sözen (Dk. 83 Özgür Can Özcan), Yiğitcan Erdoğan, Hüseyin Kala, Hakan Çinemre, Abdülkerim Bardakçı (Dk. 55 Oğuz Han Aynaoğlu), Tayfur Bingöl, Alles

Goller: Dk. 7 İskender Alın (Penaltıdan), Dk. 11 Zafer Çevik, Dk. 22 Emrecan Afacanoğlu, Dk. 48 Taha Can Velioğlu, Dk. 52 Burak Can Kut (Bucaspor), Dk. 2 ve 69 Timur Bayram Özgöz, Dk. 45+1 Alles (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 10 Emin Aladağ (Bucaspor), Dk. 56 Umut Sözen (Adana Demirspor)

Sayfa Yükleniyor...