"Yakaldığımız pozisyonları değerlendiremedik"

Mersin İdman Yurdu forması giyen Murat Ceylan, Fenerbahçe'den daha fazla pozisyon bulmalarına rağmen golü bulamadıklarını belirtirken, büyük takımların cezayı kestiğini söyledi.

NTV Spor 17.05.2015 - 22:28
"Yakaldığımız pozisyonları değerlendiremedik"

Fenerbahçe'nin deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından ev sahibi takımın futbolcularından Murat Ceylan açıklamalarda bulundu.

Maçta iki toplarının direkten döndüğünü belirten Murat Ceylan, “Ne söylesek boş. Takım halinde çok iyi mücadele ettik. Gol pozisyonlarına da girdik; ama değerlendiremedik. Büyük takıma karşı oynuyorsan bunları değerlendirmen lazım. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Takım 10 kişi kalınca geri çekildik. Ligin bitimine iki hafta kaldı. Umarım bu ölü toprağını üzerimizden atarız” diye konuştu.

Maç boyunca kendilerinin daha çok pozisyonu olduğunu söyleyen Mersin İdman Yurdu oyuncusu, “Bizim pozisyonumuz Fenerbahçe'ye karşı daha fazla. Fenerbahçe'nin net bir pozisyonu, bizim ise 2-3 pozisyonumuz var. Bu maçlarda girdiğin pozisyonları değerlendiremezsen cezası ağır oluyor. Büyük takım cezayı kesiyor” deddi.

Devre arası Cüneyt Çakır ile keyifli bir sohbet geçirdiklerinin hatırlatılması üzerine Murat Çeylan, “Kendisine başarılar diledik. İnşallah Avrupa'da da başarılı olur. Hakemlerimiz başarılı; ama inşallah bundan sonra basit düdükleri çalmazlarsa daha iyi olur” diyerek sözlerini bitirdi.

Sayfa Yükleniyor...