Obradovic ikinci yarıdan memnun!

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova yenilgisine karşın takımının ikinci yarıda gösterdiği tepkiden memnundu. Obradovic gelecek sezon takımın başında kalacağı sinyalini de verdi.

NTV Spor 17.05.2015 - 23:49
Obradovic ikinci yarıdan memnun!

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, CSKA Moskova maçının ardından kameraların karşısına geçti. Obradovic, takımın ikinci yarıda ortaya koyduğu mücadeleden memnundu.

Obradovic, "Takımı böyle görmek üzücüydü. Her oyuncumu oynatmak istedim ama bazıları bu şansı çok kötü kullandılar. 2. devre sahada olan oyuncularımı kutluyorum. Maç sonucu değil ama 2. yarıda gösterdiğimiz tepki önemliydi. İyi bir tecrübe oldu. Nerede hata yaptığımızı eksiklerimizi biliyoruz. Rakiplerden çok daha sert oynamamız gerekir" dedi.

Obradovic, ikinci yarıdaki geri dönüşte büyük katkısı olan Semih Erden'i neden daha önce oyuna almadığı sorusuna sert yanıt verdi.
Obradovic,"Bu takımı benden daha iyi kimse savunamaz. Kimi ne zaman oynatacağıma ben karar veririm. Buna sadece başkan karışabilir ve hoşlanmazsa 'Güle güle' der. Semih sezon boyunca istikrarlı bir grafik çizmedi" dedi.

Obradovic, gelecek sezon da Fenerbahçe Ülker'in başında olacağı sinyalini verdi.

Tecrübeli antrenör, "Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde buradaki gibi en iyiler arasında olmak için gerekli her şeye sahip. Kulüp başkanımız ve sponsorumuzla oturup konuştuk. Aynı düşünceleri paylaşıyoruz. En iyi takımı kurup kadroyu daha da iyileştirip bu düzeyde kalmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...