"Bu ara çok eziyet çekiyoruz"

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Mersin İdman Yurdu galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada şampiyonluk yolunda önlerinin açıldığına inandıklarını söyledi.

NTV Spor 18.05.2015 - 00:44
"Bu ara çok eziyet çekiyoruz"

Fenerbahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Fenerbahçe'nin 1-0 kazandığı Mersin İdman Yurdu maçı sonrası açıklamalar yaptı. 

Sözlerine Mersin İdman Yurdu başkanı başta olmak üzere bütün yetkililere teşekkür ederek başlayan Uslu, “İyi oynamadık ama son dakikalarda gelen golle kazandık. Ben diyorum ki Allah'ın hikmeti mi? Bu ara çok eziyet çekiyoruz, Trabzon olayı takımı çok etkilemişti. Bunları hallettik diyorduk ama olmamış. İki hafta kaldı. İki maçımız da İstanbul'da, onları yenmeye çalışacağız. Önümüzün açıldığına inanıyoruz. Yaşına hürmeten bir şey söylemediğimiz kulüp başkanının konuşmaları, konuşmaların nereye varacağını anlayamadığımız, sizlerin de anlayamadığı dünkü maç, daha evvel ki maç. Bizim oyuncularımız hemen atılıyor, seyirci yasağı geliyor. 15 kişi bağırıyor, bütün tribün kapanıyor. Bu işin sonu nereye varır? Ciddi bir problem. Böyle bir algı yaratılarak üzerimize gelinmeye çalışılıyor. Biz Fenerbahçeyiz. Önümüzde Genel Kurulumuz var. İnşallah önümüzdeki yıllarda neler yapacağımızı göreceksiniz. Sportif açıdan devam etmeye çalışıyoruz. Eskiden alışkanları devam ettiriyorlar” dedi.

Mahmut Uslu, “Bir şeyi ima etmiyorum. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı'nın konuşmasını ve ardından olan olayları ve gazetelerde çıkan yazılarla ilgili yorum yapıyorum. İma etmem söylerim. Ben eldivenli konuşan biri değilim. Oyuncuların dikkat etmesi lazım. Eskişehirspor maçı, kendi sahamızdaki son beraberliğimiz, Gençlerbirliği beraberliği. Bunların bazısı iyi oynadığımız halde kaybettiğimiz maçlar, bazıları da kötü oynayarak puan kaybettiğimiz maçlar. Anlattıklarımı başka başka yere çekmeyin. Sportif olayların dışında şeyler oluyor, bunların bitmesi lazım. Federasyonun ve futbol kuruluşların dikkat etmesi lazım bizle ilgili" şeklinde konuştu.

Trabzon'da uğradıkları silahlı saldırıyla ilgili konunun takipçisi olduklarını söyleyen Mahmut Uslu, “Biz ne yapabiliriz? Bekliyoruz. Sonuna kadar da takipçisiyiz. Belirli seviyelerde görüşmeler yapıldı ve bekliyoruz” ifadelerine değindi.

Sayfa Yükleniyor...