Altınordu son haftaya bıraktı

PTT 1. Lig'in 33. haftasında Samsunspor'la berabere kalan İzmir temsilcisi Altınordu, son haftaya play-off barajında giremedi.

NTV Spor 18.05.2015 - 11:01
Altınordu son haftaya bıraktı

PTT 1. Lig'de konuk ettiği Samsunspor'la 1-1 berabere kalan Altınordu, aldığı 1 puanla son haftaya play-off barajında giremedi. Samsunspor'u yenemediği için ligde altıncı sıraya çıkma şansını kaybeden Altınordu, haftayı 51 puanla 8. sırada tamamladı.
     
Altınordu'nun son haftada 52'şer puana sahip Samsunspor ve Şanlıurfaspor'u geçip ligi altıncı sırada bitirme ihtimali bulunuyor.
     
İzmir temsilcisinin ligi ilk 6 sırada bitirip, play-off'a kalması için son haftadaki Adana Demirspor maçını kazanması, Samsunspor ve Şanlıurfaspor'un ise puan kaybetmeleri gerekiyor.
     
Son hafta Altınordu berabere kalır, Samsunspor ve Şanlıurfaspor ise yenilirse 3 takım da 52 puana ulaşacak. Bu durumda kendi aralarındaki maçlarda averajla üstün olan Altınordu, altıncı sırada yer alacak.
     
Samsunspor'un düşmeme mücadelesi veren Denizlispor'u konuk edeceği son haftada Şanlıurfaspor da şampiyonluğunu ilan eden Kayserispor'u ağırlayacak.
     
SERİ BOZULDU
Samsunspor maçına kadar üst üste 8 galibiyet alan Altınordu'nun bu serisi dün sona erdi. İzmir temsilcisi geçen sezon Spor Toto 2. Lig'de elde ettiği 9 maçlık galibiyet serisini yakalayamadı.
     
PTT 1. Lig'de son dönemde İstanbul Başakşehir geçen yıl 10 müsabakayı üst üste galip tamamlamıştı.
     
Samsunspor maçında takımının beraberlik golünü kaydeden Rıza Efendioğlu, Altınordu formasıyla ilk golüne imza attı. PTT 1. Lig'de 46. maçında ilk golüne ulaşan Rıza Efendioğlu'nun Spor Toto 2. Lig'de 4, Spor Toto 3. Lig'de 8 ve Türkiye Kupası'nda da 1 golü bulunuyor.
     
Altınordu'da sarı kart görerek cezalı duruma düşen Berkay Samancı, son haftadaki Adana Demirspor maçında forma giyemeyecek.

Sayfa Yükleniyor...