Puan kaybetmelerini bekleyecek!

PTT 1. Lig'de son haftaya girilirken play-off'un dışında kalan Şanlıurfaspor, son maçını kazanıp rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

NTV Spor 18.05.2015 - 12:09
Puan kaybetmelerini bekleyecek!

Sezona Süper Lig parolasıyla başlayan Güneydoğu temsilcisi, hafta sonu deplasmanda Boluspor ile golsüz berabere kalarak, play-off iddiasını zora soktu. Sarı-yeşilliler, bu sonuçla son haftaya 52 puanla 7. sırada girdi.

Sezonun kapanış maçında Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Kayserispor'u sahasında ağırlayacak sarı-yeşilliler, ilk 6 içinde yer alarak play-off'a kalabilmek için bu karşılaşmayı kazanıp, rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Fethi Şimşek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bolu deplasmanında 2 puan bıraktıkları için üzgün olduklarını söyledi.

Karşılaşmada yakaladıkları çok sayıda gol pozisyonunu değerlendiremediklerini belirten Şimşek, play-off umudunu son haftaya taşıdıklarını belirtti.

Rakiplerinin alacağı sonuçların önemine işaret eden Şimşek, "Son hafta sahamızda yapacağımız Kayserispor maçını kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Son maçın son dakikasına kadar elimizden geleni yapacağız" dedi.

Sayfa Yükleniyor...