Adana Aski kaptan ile yeniledi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Adana ASKİ Spor, Nilay Kartaltepe ile yeniden anlaştı.

NTV Spor 18.05.2015 - 13:11
Adana Aski kaptan ile yeniledi

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Adana ASKİ Genel Müdürlüğündeki imza törenine Kulüp Başkanı Rahmi Pekar, Asbaşkan Sedat Sözlü, Genel Menajer Fatih Yücel, Şube Sorumlusu Ercan Afşar, ASKİ Genel Müdür Yardımcısı Tahir Avşar ve Mali Koordinatör İlbars Alpman katıldı.

Rahmi Pekar, Nilay Kartaltepe ile yeniden anlaştıklarını belirterek "Nilay takımın çok önemli parçası. Kendisi hem sporcu hem de insan olarak iyi bir karaktere sahip. Takımımıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Nilay Kartaltepe ise en unutulmaz ve mutlu sezonlarından birini Adana ASKİ'de geçirdiğini aktararak "Burada kalmaktan, bu taraftarla bir sezon daha geçirecek olmaktan çok mutluyum. Tek hedefimiz Avrupa'da ve ligde Adana ASKİ ismini başarılarla duyurmak olacak" değerlendirmesinde bulundu.

Nilay Kartaltepe, geçen sezon Adana ASKİ Spor formasıyla 6,3 sayı, 6 asist ve 3,4 ribaunt ortalamalarıyla oynadı. Nilay, oynadığı 31 maçta 188 asistle toplamda en çok asist yapan oyuncu oldu.

Sayfa Yükleniyor...