Bursaspor'da Fenerbahçe mesaisi!

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile 21 Mayıs Perşembe günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

NTV Spor 19.05.2015 - 21:52
Bursaspor'da Fenerbahçe mesaisi!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşacak olan Bursaspor'da hazırlıklar devam ediyor.
     
Özlüce Tesisleri'ndeki Bursaspor antrenmanı öncesi teknik heyet ve futbolcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle basın mensuplarına Türk Bayrağı ile poz verdi.
     
Antrenman öncesi Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Çağlar, kızı ve torunlarıyla birlikte futbolculara baklava ikram ederek, Fenerbahçe maçı öncesi başarılar diledi.
     
Futbolculara kısa bir konuşma yapan Çağlar, "Belki bir kısmınız beni tanımazsınız. Bursaspor'da 8 sene genel kaptanlık, 5 yıl da başkanlık yaptım. 53 yıllık kulüp tarihinden en uzun görev yapan kişiyim. Kulübün kuruluşunda üye oldum. Sizlere başarı dileklerimi iletmeye geldim. Hocanız benim uzun yıllardan beri arkadaşım, Recep başkanımız da bizim kardeşimiz. İnanıyorum ki perşembe akşamı Fenerbahçe'yi inşallah yeneceksiniz ve finale kalacaksınız. Sonsuz başarılar diliyorum" diye konuştu.
     
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman, ısınma koşularıyla başladı. Eğlenceli oyunlar ile devam eden antrenman, taktik çalışma ile sona erdi.
     
Bursaspor, yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından öğleden sonra Fenerbahçe maçı için İstanbul'a gidecek.

Sayfa Yükleniyor...