Sterling'i protesto ettiler!

Liverpool'da sözleşme uzatma teklifini reddeden golcü, takımın en iyi genç oyuncusu ödül aldığı törende kendi taraftarları tarafından protesto edildi.

NTV Spor 20.05.2015 - 09:32
Sterling'i protesto ettiler!

Liverpool'dan sezon sonunda ayrılması beklenen Raheem Sterling, kulübün en iyi genç oyuncusu ödülünü aldığı törende beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. Kulübünün haftalık yaklaşık 140 bin Euro'luk teklifini geri çeviren ve teknik direktörü Brendan Rodgers'a ayrılmak istediğini söyleyen 20 yaşındaki forvet, Liverpool taraftarlarınca protesto edildi.

YUHALANIP ISLIKLANDI
Genç oyuncu, ödülünü aldıktan sonra teşekkür konuşmasına başladığı anda salonda bulunan bazı Liverpool'lu taraftarlarca ıslık, yuhalama ve alkışla protesto edildi. Sterling kısa konuşmasında, "Bütün takım arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi. Sterling'in adı kulübün diğer ödül dallarında adaylar arasında okunduğunda salondan yine protesto sesleri yükseldi.
 
EN ŞANSLI CİTY
Liverpool'da kupa kazanamadığını belirten ve artık Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini kaydeden Sterling'in yeni kulübünün Manchester City olacağı öne sürülüyor. İngiliz Daily Mail gazetesi Sterling'in 50 milyon Euro civarında bir bonservis bedeliyle mavi-beyazlı kulübe gideceğini iddia etti. Bu arada törene katılan ve gelecek sezon ABD'nin Los Angeles Galaxy takımında kariyerini sürdürecek Steven Gerrard bol bol imza dağıttı. Takımın çılgın yıldızı İtalyan forvet Mario Balotelli ise yeni mohikan tarzı saç modeliyle dikkat çekti.

Sayfa Yükleniyor...