Bosingwa ülkesine gitti!

Trabzonspor Kulübü, sakatlıkları bulunan futbolcularının sağlık durumları hakkında açıklama yaptı. Bordo mavililerde Sefa Yılmaz ve Cardozo, Balıkesirspor maçına yetiştirilmeye çalışılıyor.

NTV Spor 20.05.2015 - 18:11
Bosingwa ülkesine gitti!

Trabzonspor Kulübü, sakatlıkları bulunan futbolcularının sağlık durumları hakkında açıklama yaptı.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Bursaspor maçında sakatlanan ve sağ diz ön çapraz bağ total rüptürü tanısı konulan Jose Bosingwa'nın, Portekiz'de artroskopik ön çapraz bağ tedavisi için ülkesine gittiği ifade edildi.

Açıklamada, geçen hafta bel problemi sebebiyle kadrodan çıkartılan Oscar Cardozo'nun Balıkesirspor maçını yetiştirilmeye çalışıldığı, sol kasık bölgesinde kas ve tendon yırtığı tanısıyla sezonu kapatan Yatabare'nin tedavisinin devam ettiği kaydedildi.

Sol kalf bölgesinde ikinci derece yırtık tanısı konan Sefa Yılmaz'ın da Balıkesirspor maçını yetiştirilmeye çalışıldığı belirtilerek, "Sağ ayak tarak kemiğindeki kırık sebebiyle opere edilen oyuncumuz Aytaç Kara'nın planlanan tedavi programı devam etmekte olup, oyuncumuz koltuk değneklerinden bağımsız olarak normal yürüme paternine başlamıştır. Yapılacak son kontrolleri neticesinde 2 hafta sonra koşulara başlaması planlanmaktadır. Eskişehirspor maçında sol arka adalesinden sakatlanarak ikinci yarıya devam edemeyen Deniz Yılmaz'a da 'biseps femoris' kasında ikinci derece kas yaralanması tanısı konuldu ve tedavisine başlandı. Bir süredir burnundan nefes alma güçlüğü sıkıntısı yaşayan Erkan Zengin'in burnunda nazal deviasyon tanısı konulmuş olup, kendisine küçük bir cerrahi müdahale uygulandı. Erkan'ın yapılacak son kontroller neticesinde özel bir maskeyle çalışmalara başlaması planlanmaktadır" denildi.

Sayfa Yükleniyor...