Yunus Özmusul Almanya'ya transfer oluyor!

Beşiktaş Mogaz Hentbol Takımı'nın kalecisi Yunus Özmusul'un, Bundesliga 2 takımlarından TV Bittenfeld ile anlaştı.

NTV Spor 20.05.2015 - 19:27
Yunus Özmusul Almanya'ya transfer oluyor!

Erkekler Hentbol Süper Lig takımı Beşiktaş Mogaz'ın kalecisi Yunus Özmusul'un, Almanya'da Bundesliga 2 takımı TV Bittenfeld ile anlaşmaya vardığı bildirildi.

Beşiktaş Mogaz İdari Menajeri Berk Karahan, yaptığı açıklamada, 26 yaşındaki kalecinin yeni sezon için TV Bittenfeld ile anlaştığını söyledi.

Karahan, siyah-beyazlı kaleciyle anlaşmalarının 30 Haziran'da sona ereceğini hatırlatarak, "Yunus Özmusul bizim evladımız, ancak o kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyordu. Bizden de müsaade istedi. Biz de kapımızın her zaman açık olduğunu söyleyerek kendisine teşekkür ettik" dedi.

Velux EHF Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettikleri süreçte hem Yunus Özmusul hem de diğer Türk oyuncular için Avrupa kulüplerinden teklifler aldıklarını kaydeden Karahan, "Yunus Özmusul, Beşiktaş Mogaz'a gelirken hedefinin Avrupa olduğunu, dünyanın en iyi kalecisi olmak istediğini söylemişti. Biz de doğru adresin Beşiktaş Mogaz olduğunu, Avrupa'da kendisini gösterirse bunu başarabileceğini söylemiştik. Alman kulübüyle anlaşmaya vardı. Hayırlısı olsun" diye konuştu.

Berk Karahan, Yunus Özmusul'u şampiyonlukla uğurlamak istediklerini de belirterek, "Bir sezon bekleseydi, Avrupa'da belki daha köklü bir takıma geçebilirdi ama kendisi tercihini bu yönde kullandı" şeklinde konuştu.

Yunus Özmusul, geçen sezon sonunda Ankara İl Özel İdare'den Beşiktaş Mogaz'a transfer olmuştu.

Sayfa Yükleniyor...