Yaylım ateş!

Fenerbahçe'den Arıboğan resti! Sarı lacivertli kulüp, TBF Başkanlığına aday olan Lutfi Arıboğan'a yaylım ateşi açarken, seçimi kazanması durumunda basketbolda küçülmeye gideceğini işaret etti!

NTV Spor 21.05.2015 - 15:54
Yaylım ateş!

Fenerbahçe, Basketbol Federasyonu başkanlığına aday olan Lutfi Arıboğan'a çok sert tavır aldı!

3 Temmuz sürecinde Futbol Federasyonu Başkan Vekili olan Arıboğan'ın Fenerbahçe'ye kumpas kurulmasında rol aldığı iddialarını yineleyen Fenerbahçe Yönetimi'nden yapılan açıklamada "Şimdi Arıboğan, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkan adayı olarak ortaya çıkmış ve delegelerden seçilebilmek için oy istemektedir" denildi.
 
Arıboğan'ın desteklenmesinin, kumpasçıların desteklenmesi anlamına geleceğinin savunulduğu açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a da çağrıda bulunuldu. Arıboğan'ın devletin en üst noktalarından ve Spor Genel Müdürlüğü Teşkilatı'ndan tam destek aldığını açık bir şekilde ifade ettiği öne sürülerek Bakan Kılıç'a "Spor teşkilatı mensuplarını kongreye göndermeyin" çağrısı yapıldı.
 
Fenerbahçe Yönetimi, açıklamanın sonunda bir de rest çekti! Açıklamada "Arıboğan'ın seçilmesi halinde 3 Temmuz Kumpas planının basketbola sirayet etmesinin önüne geçerek, bu zihniyete dur demek adına basketbol şubemizi yeniden yapılandırmak için gerekli her türlü idari tasarrufta bulunulacağını kamuoyunun bilgilerine sunarız" denilerek, basketbolda küçülmeye gidileceğinin sinyali verildi.

Sayfa Yükleniyor...