"Zor bir karşılaşma oldu"

Bursaspor'un, Fenerbahçe'yi 3-0 yenip Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükseldiği maçta bir gol atan yeşil-beyazlı ekibin golcü oyuncusu Fernandao,

NTV Spor 21.05.2015 - 23:51
"Zor bir karşılaşma oldu"

Zor bir karşılaşma oynadıklarını söyleyen Fernandao, "Zor olacağını biliyorduk ve gerekli kaliteye sahip olduğumuzun farkındaydık. Güzel bir galibiyet aldık, finale doğru gidiyoruz" dedi.

Gençlerbiriği maçının ardından Fenerablahçe karşısında da ilk maçlarda istedikleri sonuçları alamadıklarının hatırlatılması üzerine Brezilyalı golcü, "Özel bir sebebi yok. Her zaman elimizden geldiğince çalışıyoruz. İkinci maçta işi bitirmemizin tek sebebi çok çalışmak" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçeli Bruno Alves ile maç boyunca sık sık karşılaştıkları yorumu ve "Fernandao'yu nasıl bir stoper durduracak?" sorusuna ise golcü oyuncu, "Zor bir ikili mücadeleydi. Çok yakın markaj altında oynadım. Ben de ona yakın olmaya çalıştım. Ama Bruno'nun karakteristik özelliği. O bana yakın durdu ama ben de golümü attım. Bursaspor için elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...