Haber bekleniyor

Bursaspor yenilgisinin moral bozukluğuyla Başakşehir maçının hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de gözler hem derbiden çıkacak sonuçta, hem de sakat oyuncularından gelecek haberde.

NTV Spor 22.05.2015 - 17:55
Haber bekleniyor

Spor Toto Süper Lig'in son iki haftasına girilirken şampiyonluk şansını sürdüren Fenerbahçe'nin gözü kulağı pazar günü Türk Telekom Arena'da olacak.Fenerbahçe kafilesi o akşam Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde kampta olacak ve Galatasaray-Beşiktaş maçını hep birlikte izleyecek. Fenerbahçe için, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenmesi halinde son haftaya lider girme şansı doğacak. Ancak bunun için Fenerbahçe pazartesi akşamı Başakşehir'i yenmek zorunda.

Bursaspor maçının moral bozukluğuyla hazırlıklara başlayan sarı lacivertlilerde sakat oyunculardan iyi haberler bekleniyor. Emre Belözoğlu, Volkan Demirel, Egemen Korkmaz ve Caner Erkin henüz takıma katılmazken, dört oyuncunun da önümüzdeki günlerde kendilerini deneyecekleri ve oynama şanslarının yüksek olduğu öğrenildi.

Başakşehir maçında sarı kart cezası nedeniyle oynayamayacak Gökhan Gönül'ün yerine ise Mehmet Topuz hazırlanıyor. Deneyimli oyuncu ligde Beşiktaş maçında bu bölgede görev almış ve teknik ekibi memnun etmişti. Sakatlığı nedeniyle yaklaşık 1,5 aydır takımdan uzak olan Mehmet Topuz da Bursaspor karşısında sonradan oyuna girdi ve sakatlığını atlatmış göründü.

Sayfa Yükleniyor...