"Sonunu getiremedik"

Ligden düşmesi geçen hafta kesinleşen Balıkesirspor'da, teknik direktör Cihat Arslan ise hedefi olan bir takım ile olmayan takımının karşılaştığını belirterek, "Trabzonspor, UEFA peşinde koşuyor, sezonu üzüntülü beklentinin düşüğünde geçiren Trabzonspor, bizi yenmek zorundaydı" dedi.

NTV Spor 23.05.2015 - 23:33
"Sonunu getiremedik"

Geçen hafta düştükleri belli olmasına karşın kendilerini ispat etme adına sahaya çıktıklarını ifade eden Arslan, "Oyuncular iyi oynadı, iyi şeyler oldu. İki takımın da pozisyonu vardı. Keyifli bir akşamın sonu keyifsizdi. Bir puan en azından olabilirdi. Kolay değil, hedefi, Mehmet Ekici, Özer, Yusuf gibi kaliteli oyuncuları olan bir takıma iyi direndik ama sonunu iyi getiremedik. Sakat ve cezalı oyuncular vardı. Sercan'ın yokluğunu hissettik. Maç 2-2 iken onun gibi bir oyuncuyla rakibimizi yenebilirdik" dedi.

Ligde son 5 hafta göreve geldiklerini anımsatan Arslan, "Baktığımızda 13 gol atmışız, şampiyonluğa oynayan takımlardan daha fazla attık. Zaten küme düşme nedeni takım savunması. Bu da düşen takımın acı sonu, gösterilen performans alkışa değerdi. Trabzonspor taraftarının bir kesimi de alkışladı. Onlara teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...