"Süper Lig için ilk adımı attık"

PTT 1. Lig'de sezonun son maçında Denizlispor'u 2-1 yenerek play-off'a yükselen Samsunspor'un Teknik Direktörü Erhan Altın, Süper Lig'e gitme adına ilk adımı attıklarını söyledi.

NTV Spor 23.05.2015 - 23:43
"Süper Lig için ilk adımı attık"

Altın, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçı kazanan futbolcularına teşekkür etti.

Play-off'a kaldıkları için çok mutlu olduklarını ifade eden Altın, "Süper Lig'e gitme adına ilk adımı attık. Play-off maçlarından sonra inşallah bugün ki sevinci hep beraber yine yaşayacağız. Biz bu yola baş koyduk, geri dönüşü yok. Ne olursa olsun. Bize inanın, bu şehir bize inansın" diye konuştu.

Altın, "Bu takım küme düşecek'" dediklerinde "hayır bu takım şampiyon" olacak dediğini, buna futbolcuların kendisini inandırdığını söyledi.

"KORKUNÇ FIRTINALAR ATLATTIK"
Play-off'a gelene kadar korkunç fırtınalar atlattıklarını vurgulayan Altın, "Şükürler olsun ki yıkılmadık, her şey üstümüze geldi ama hiç vazgeçmedik. Çünkü biz buraya geleceğimizi gördük ve inandık. Artık yolun sonu Süper Lig'dir" dedi.

ALTIPARMAK: ÖNEMLİ OLAN LİGDE KALMAKTI
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak ise iki takım içinde önemli bir maçın oynandığını belirtti.

Bütün hesaplarını galibiyet üzerine yaptıklarını, saha içinde de bunun örneklerini verdiklerini vurgulayan Altıparmak, İkinci yarıda maçın kırılma anları vardı. Golü attıktan 1 dakika sonra gol yedik. Büyük Samsunspor taraftarı inanılmaz bir atmosfer yarattı. Rakibimiz bu atmosfer sayesinde 1 dakika sonra beraberlik golünü buldu ve daha sonra galibiyet golünü atarak maçı kazandı. Taraftar, hem hakemi hem de bizi etki altına aldı" şeklinde konuştu.

Mağlup olsalar da ligde kaldıklarına dikkat çeken Altıparmak, "Bizim için önemli olan Samsun'dan ligde kalarak dönmekti. Bize bu gururu yaşatan futbolcularıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...